Längesen..

Nu var det ett tag sedan bloggen blev uppdaterad. Har varit full rulle både på jobb och fritid så tiden har inte funnits till att sätta sig och skriva och ladda upp bilder. Men nu så :)

Alla valparna har flyttat och fått nya hem. Har pratat med de flesta valpköparna och alla verkar nöjda, skönt! :) Helmer och Ida (F.d Agnes) träffade jag igår när de vaccinerades. BÅda två har växt bra och ser välmående ut. Och båda klarade av vaccinationen bra! :)

Zigne blev köpt av vår granne så henne får vi träffa ofta! Riktigt roligt att kunna följa henne lika bra som den som vi behöll, Azta som numer heter Zaga. Så Zaga och Zigne umgås en hel del! Förra onsdagen började de samma valpkurs hos Hundfocus i Kungsör( www.hundfocus.se ). Och de har även varit ute och upptäckt skogens alla roligheter tillsammans. :)

Zaga är en sådan behaglig valp. Visst är hon busig och hittar på lite otyg men samtidigt väldigt lätt att korrigera och lära rätt. Hon är även lugn och vänlig i sättet och väldigt väldigt lättlärd. Tog inte många minuter förrän hon fattade sitt och ligg :) Men det som hon även är väldigt bra på är att vara orädd, vilket är bra i vissa situationer men väldigt irriterande i andra. Tex när man är ute och rastar henne så bryr hon sig knappt nå om man försvinner och hon vandrar runt själv...lite för självgående där! Så det blir att se till att hon tycker vi är ännu mer roliga och tillslut öva ordentligt på inkallningen.

Nu tänkte jag slänga upp lite blandade bilder, tagna av oss själva och av Zignes matte.


ZAGA


ZIGNE


ZAGA


Mamma ELZA


Mamma ELZA med sina döttrar ZAGA & ZIGNE

Trötta :)


AZTI och ZAGA myser :)


Stora tuggben vill ZAGA ha :)

Ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen :)


Kommentarer
Postat av: Angelica

Vad gulligt - Elza med sina döttrar! Awww!

2010-09-21 @ 15:12:48
Postat av: Therese

Åh så roligt att få läsa och se lite bilder på Eras syskon :)

2010-09-22 @ 05:51:02
Postat av: Emma

va mysiga bilder..vill träffa zaga NU! :P

2010-09-29 @ 17:44:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0