Härliga höst

Vilket underbart fint höstväder det är ute!! Har varit i skogen och tränat med min dalmatinertik Azti. Det gick kanonbra, hon är så otroligt duktig när vi tränar! Idag var hon extra på hugget då jag inte hunnit med henne denna vecka då jag har haft fullt upp med Agnes och ordna nytt hem åt henne.
Imorse lämnade jag förresten Agnes till sin nya ägare :) Och Agnes verkade finna sig direkt och var inte ett dugg nervös över sin nya bostad eller inför sina nya ägare. Känns kanonbra! :) Ska bli kul att se hennes utveckling där.

Har skickat ut inbjudan till första valpträffen också, hoppas alla har fått sin! Den 7:e november ska vi ses och jag håller verkligen tummarna för att alla kan komma! Vore otroligt roligt och jag är väldigt nyfiken på hur alla valparna har utvecklats ifråga om kropp och psyke! Spännande spännande :)

Valpen Zaga (F.d Asta) som mina föräldrar äger växer så det knakar, börjar verkligen komma in i slyngelåldern nu. Benen är så långa och vingliga :) Hon har börjat trotsa lite nu och testar gränser, helt normalt för denna ålder, så det gäller att man inte tänjer på reglerna nu utan verkligen ställer krav på det man vet att hon kan och förstår.
Hon är nästan rumsren nu också, var längesen det hände en olycka inne. Så det är skönt! Allt blir lättare när man inte behöver ha stenkoll på dem hela tiden.

Ska försöka ta lite nya bilder och lägga in också...

Ida (f.d agnes)

I tisdags hämtade jag tillbaka lilla Ida då hennes nya ägare tyvärr inte kunde behålla henne. Men ingen fara på taket eftersom jag har en kompis/kollega som varit förtjust i Ida (f.d Agnes) sedan hon bodde hos mig. Men när valparna var lev.klara kände hon att det inte passade med hund just då men nu har situationen ändras och därför kommer Ida flytta till henne i helgen :) Kommer bli superbra! För då får jag träffa även henne ofta :D

Men sedan tisdagskväll har alltså Ida bott hos mig, fast nu kallar jag henne Agnes igen :P Hon lystrade inte på Ida utan Agnes funkar bättre :) Och hon är helt underbar! Så väldigt lättlärd och följsam, känns som om inget är svårt! Hon kommer bli en kanonhund! Nästan så att jag skulle vilja behålla henne själv :D

 

Svårt att motstå denna söta blick!:)


Promenad

Idag har vi gått en liten skogspromenad med grannen och Zigne. Så det var mamma Elza och döttrarna Zaga och Zigne och så min dalmatinertik Azti så det var full rulle och massa massa bus under promenaden. Lägger upp lite blandade bilder från promenaden. Förresten, vägde Zaga för någon dag sedan...14 kg! Stor dam det :P Och syster Zigne stoltserar med 12 kg.

Zaga har inte riktigt kontroll på sin kropp och stackars Zigne hamnar under :)

Zaga och Zigne

Mamma Elza gillar att leka med sina döttrar

Söta Zigne

Azti i full fart :)

Zaga :)

Azti :)

Elza :)

Zigne - som är otroligt lik sin mamma!

Zaga

Zaga är trött

Avslutar med fina mamma Elza :)

 

 

 

 

 

 

 

 


Hälsningar från Hedvig

Nya ägarna till Hedvig skrev till mig och hälsade att allt går bra :) De skickade även med dessa två bilder.
RSS 2.0