Det går undan

De utvecklas så snabbt så man knappt hinner med alla deras framsteg. Nu har de börjat äta lite hundmat, det blir inte många uppblötta kulor per dag för vi vill introducera det långsamt så att ingen blir dålig i magen. Alla valparna älskar maten och blir så ivriga när vi ska börja mata dem. Kan vara så att Elzas mjölk inte räcker till ordentligt nu när de kräver så mycket mer energi. Alla valparna har dessutom fått mer eller mindre tänder så jag akn tänka mig att Elza har lite ont när de diar :)
Nu är det alltså full fart på alla, de tumlar runt och busar och upptäcker omvärlden. Riktigt roligt att se deras personligheter växa fram. Än så länge gillar alla att man har en liten mysstund med dem, får se om det håller i sig, kan tänka mig att de inte har lika mycket ro i kroppen för att ligga still och mysa om ytterligare en vecka eller två :)
Så länge vädret är varmt och fint så får de vara ute flera svängar om dagarna. De verkar tycka det både är skönt och roligt att komma ut och busa eller sova i gräset. Mamma Elza tycker verkligen det är skönt att vara ute!
På fredag kommer också pappa Kurt och hälsar på, ska bli kul att se hur han reagerar på de små. Ska även bli roligt att få träffa honom igen, var ett tag sedan nu.


Elza har börjat dia dem ståendes



Gott med vatten blandat med uppblött mat



Vissa visar ingen respekt för matskålen utan traskar rakt över den :)



Går också bra att stå i den :)



 




Kommentarer
Postat av: Tessan i Köping

Åh va stora dom har blivit allehopa:) Så roligt att se filmerna när dom "bråkar" med varandra innan dom ska sova. Längtar tills på fredag! :)



/Tessan

2010-07-20 @ 11:09:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0