Valpträff

Idag har vi då haft vår första valpträff, den var väldigt lyckad! :) Hoppas att ni valpägare som var här tyckte det också!

Stort TACK till Zandra, från Hundfocus i Kungsör, som höll i en bra aktiveringspromenad och teori. Fick många användbara övningar för att förhöja den vanliga promenaden med hunden.

Vi samlades kl. 11.00 och började med en enkelt presentation av varandra till varandra :) Därefter gick vi på aktiveringspromenad i skogen med instruktör Zandra. Alla valpar skötte sig bra och var väldigt uthålliga och uppmärksamma på alla övningarna. Även föräldrarna Elza och Kurt hängde på. Efter en ordentlig stund i skogen gick vi hem igen. Valparna fick välförtjänt vila och ett tuggben att gotta sig med medan vi ägare gick in och åt lite smörgåstårta och hade en pratstund.
Efter fikat så hade Zandra uppvisning med sin hund Lova. De gav exempel på hur rallylydnad kan se ut och även apportering, mycket intressant och inspirerande att se! Därefter tackade Zandra och Lova för sig och vi andra släppte lös valparna så att de fick röjja runt! Underbar syn att se dem busa! Efter mycket bus så gjorde vi ett tappert försök med att ta en gruppbild och efter det skiljdes vi åt.
Tack alla som var här och gjorde detta till en minnesrik dag! :)

Lite bilder från dagen....


Från vänster; Ann-Kristin med Beda, Jag (Hannah) med mamma Elza, Elisabeth med Zaga, Nadia med Agnes, Therese med Era, Ewa med Zigne och Morgan med Sture och pappa kurt :)


Fullt ös på slutet av träffen när alla valpar släpptes lösa :)


Ute i skogen på aktiveringspromenad och Zandra berättar om en övning.


Era gör sig redo för att ta sig förbi ett hinder


Zigne tar sig an ett hinder


Sture hoppar över med god marginal


Beda letar godis i barken på trädet


Agnes letar ivrigt hon också


Era likaså :)


Sture


Pappa Kurt och bakom honom sonen Sture


Mamma Elza


Zigne har koll på matte Ewa


Närmast Nadia med Agnes och i bakgrunden Ewa med Zigne


Era och matte Therese övar på att balansera på stenar


 Beda


Agnes


Ewa och Zigne


Instruktör Zandras hund Lova


Instruktör Zandra och Lova


Zaga


Era


Beda


Pappa Kurt och Sture
Kommentarer
Postat av: Therese

Åh så härliga bilder! Och tack igen för en underbar dag!

2010-11-09 @ 08:45:19
Postat av: Tessan

Sv: Njae han är inte lika stor som Zaga och Sture. Kan tänka mig att han är några centimeter höge än agnes :)Men han har börjat bli maskulin så han ser biffigare ut på kort än vad han är i verkligheten;)Ja absolut! Bor du i köping? För jag är ju ledig lite då och då så kan vi ju ses ngn stands så får du se honom :)

2010-11-10 @ 11:35:18
URL: http://medsoleniogonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0